Vă rugăm să ne susţineţi

Anul acesta persoanele fizice pot decide cărei organizaţii nonguvernamentale sau cult religios pot aloca 2% din suma impozitelor achitate. Aceste 2% nu reprezintă plăţi suplimentare la buget. Dvs. deja le-aţi achitat iar acum puteţi decide ce organizaţie doriţi să susţineţi.

DNT și Generator Hub vă invită să donaţi 2% din suma impozitului pe venit pentru a susține dezvoltarea domeniul IT din țară și pentru a oferi noi posibilități de învățare pentru tânăra generație.

DNT este o organizație non-profit, misiunea căreia este facilitarea dezvoltării sectorului TIC din Moldova, care ar putea impulsiona dezvoltarea economică a țării, prin intermediul training-uri profesionale în domeniul IT.
Pe parcursul a 17 ani de activitate în domeniul educațional IT, DNT a reușit să instruiască peste trei mii de specialiști în diverse tehnologii.

Generator Hub este un proiect lansat de A.O. DNT în ianuarie 2015 și este primul spațiu de co-working din Republica Moldova. Scopul acestuia este creșterea sectorului IT din Moldova și crearea unei comunități de oameni deschiși, talentați, ingenioși și activi social.

Banii colectaţi din aceste donaţii vor fi folosiţi pentru a dezvolta proiecte de instruire, ajuta tinerii să identifice locuri de muncă, ajuta tinerii antreprenori să construiască propriile afaceri.

Împreună putem crea noi posibilități de dezvoltare a tinerilor specialiști!
Cod fiscal - IDNO 1009620003643
Denumirea completă şi corectă a organizației - „Asociația obștească DNT”

Centrul de resurse juridice din Republica Moldova a elaborat un ghid practic pentru cei ce doresc să contribuie la consolidarea ONG-urilor şi cultelor relegioase. Termenul limită pentru depunerea cererilor este 30 Aprilie.

Vă mulţumim pentru suportul şi încrederea Dvs.